Välkommen till Södra Sunnerbo LBC

Södra Sunnerbo Logistikcenter eller Lastbilscentralen som det också kallas, etablerades 1942 och har genom åren växt till ett komplett logistikcenter med lager och kontor i Traryd, Kronobergs län.

Vi har ca 7.000 kvm lager inomhus och ca 10.000 kvm utomhus (delvist under tak). I ägarkretsen har vi ett 70-tal bilar och vi samarbetar med ett flertal både lokala och större nationella speditörer och på så sätt säkrar vi rätt förvaring och rättidig transporter i princip hela Sverige, allt enligt våra kunders önskemål.

Vi jobbar ständigt med att säkerställa leveranssäkerhet och hög servicegrad, som är en väletablerad och naturlig del av våran vardag. Därtill lägger vi extra fokus på en mer personlig service, för att ge våra kunder ”det lilla extra”. För oss är varje kund unik och där vi tillgodoser deras specifika önskemål och behov.

Att vara anpassningsbar med personlig service är en styrka våra kunder värderar högt. Ingen kund är därför för liten eller för stor för oss.

Vi har ett ständigt pågående arbete inom kostnadseffektiv optimering och vi ligger strategisk placerat i ett lågkostnadsområde, men ändå nära E4’an, vilket ger en ekonomisk fördel. En fördel som våra kunder tar stor del i.